26.8 C
Skopje
17.9.2021 - 18:42

Ознака: Сигнал за тревога

Сигнал за тревога

Ова жигосување на деца во компромитирачката мрежа е последниот аларм што јасно укажува дека итно е потребно да се воведе едукација во училиштата за...