Ознака: Сибил Зутер

Заев: Отворени сме за суштински реформи во изборниот процес

Со цел да се зајакнат институциите кои спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси, со фокус на внатрешно демократизирани политички партии, чии политики и изборни...

Постери од швајцарските кампањи од 1918-та во МСУ

Сибил Зутер, амбасадорката на Швајцарија во Македонија, во Музејот на современата уметност ја отвори изложбата „Гласање и гласови“ - постери од швајцарските кампањи, од...