38.8 C
Skopje
5.8.2021 - 17:38

Ознака: се бори

И ласицата е мала, ама се бори со волци

Зошто домашните политичари немаат еднакво високи рејтинзи на популарност како светските лидери? Каде е и во што е грешката на македонските политичари, односно што...

Њу Делхи со „пар-непар“ се бори против екстремното загадување

Ваквиот систем и претходно беше користен во Индија, но не е јасно дали тој навистина помага во намалувањето на загадувањето. Експертите сметаат дека автомобилите...