-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:36

Ознака: сечија

Уставот не е сечија желботека

За жал, македонската практика, за разлика од онаа во Европа и во светот, кога е во прашање посегнувањето по Уставот, е многу различна. Кај...