10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 18:42

Ознака: Сечењето

Сечењето на шумите во Амазонија зголемено за 43 проценти

Бесправното сечење на шумите во Амазонија е зголемено за 43 проценти во април, во споредба со истиот период минатата година, покажуваат податоците на бразилската...