1 C
Skopje
16.1.2019 - 11:47

Ознака: Сестра Софија

Сестра Софија доби признание од Барак Обама и се врати во...

Сестра Софија, старешина на манастирот „Св. Ѓоргија“ во село Кнежино, за својата долгогодишна работа во верските објекти во САД, добила признание и од поранешниот...