29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 12:56

Ознака: сериозни болести

Франција почна да ги вакцинира младите луѓе со сериозни болести

Во Франција почна вакцинацијата против ковид-19 за млади од 16 и 17 години со болести поради кои се изложени на висок ризик од развој...