28.7 C
Skopje
18.7.2019 - 19:48

Ознака: Сергеј Рахмањинов

КОНЦЕРТ ПОД ХИПНОЗА

Вториот концерт за пијано и оркестар на Сергеј Рахмањинов (1873-1943) е, недвосмислено, легендарно дело на овој музички творец. Еден од омилените на репертоарот на...