22.6 C
Skopje
22.8.2019 - 0:04

Ознака: Сергеј Караганов

Едностраната студена војна на Западот

Проблемот меѓу Русија и Западот е всушност проблем на самите Западњаци. Ако има нова студена војна, таа ќе избие само зашто елитите не се...