6 C
Skopje
15.11.2018 - 1:20

Ознака: септички јами

Уште колку долго ќе опстојуваат септичките јами во градовите?

Македонија е само 13 отсто покриена со фекална канализациска мрежа. Тоа значи дека во најголем дел од градовите и руралните средини допрва треба да...