17.9 C
Skopje
27.5.2019 - 15:51

Ознака: Септемвриска

Септемвриска

Како бело знаме се развеал денот на прозорец мој. Трубачите на сонот заминуваат неми. Се огласуваат само утки стутулени простум над оџаци без чад. О, каде ли е...