16.6 C
Skopje
19.6.2019 - 1:42

Ознака: сенија Маказлиева-Трајчева

Натпревар

Наша победа! Наша победа! - викаа сите заедно. Сите се чувствуваа како победници, само Спирко жалеше што не постигна уште еден гол: „Мора да...