Ознака: сензори

Белгија воведе систем за следење гужви на плажите

Белгиските крајбрежни градови не сакаат да им забранат на туристите да доаѓаат, но сакаат да бидат претпазливи и да се сместат во помалку населени...

МЖСПП : Малите и евтини сензори не даваат сигурни резултати за...

Во врска со се позачестената појава на набавка и мерења на квалитетот на воздухот со мали и евтини сензори, кои сè уште се далеку...