Ознака: Сена

Кино на вода во Париз

Некои градови го враќаат социјалниот живот по изолацијата поради коронавирусот, на иновативни начини за да има чувство за нормалност, а во исто време и...

ФОТО: Нова атракција во Париз, пловење низ Сена со „морски балончиња“

Во главниот град на Франција Париз, на реката Сена, продолжуваат испитувањата на речни такси возила, план кој пред шест месеци беше прекинат. Целиот проект...

Аиртон Сена: Последниот круг во Имола

Изминаа 24 години од денот кога светот го изгуби еден од најголемите автомобилисти во својата историја. Бразилецот Аиртон Сена (34 години) трагично го загуби...