Ознака: семјуел жбогар

Жерновски-Жбогар: Чекориме заедно со младите Европјани

Заменикот министер за надворешни работи, Андреј Жерновски, заедно со Амбасадорот на ЕУ во земјава, Семјуел Жбогар, имааа свои излагања на завршната церемонија на Skopje...