33.8 C
Skopje
4.8.2021 - 12:38

Ознака: семејството

Семејството на Боб Марли сними нова верзија на „One love“ за...

Членовите на семејството на Боб Марли снимија нова верзија на неговата легендарна песна „One Love“, како поддршка на напорите на УНИЦЕФ за создавање подобар...

Во семејството се се прави со доверба

Етика за млади Основа на семејството е љубовта, негова цел е долго живеење заедно, градење заеднички живот. Во семејството се вложуваат големи надежи, но тоа...