6 C
Skopje
13.11.2018 - 21:45

Ознака: село Цер

Чествување за Узунов во селото Цер

Во кичевското село Цер вчера беше одбележана 113-годишнината од саможртвата на Христо Узунов и неговите соборци, кои за да не паднат живи во рацете...