Ознака: село Грешница

Поставен камен-темелник на нова спортска сала во село Грешница

Со пригодна свеченост и во присуство на градоначалникот на Општина Кичево, Фетмир Дехари, министерот за образование Арбер Адеми, и министерот за економија, Крешник Бектеши,...

Камен темелник на нова училишна спортска сала во село Грешница

Во дворот на училиштето „Фаик Коница“ во село Грешница, ќе биде ставен камен темелник за изградба на нова училишна спортска сала, која ќе биде...