Ознака: сексуални работници

Марш на црвените чадори: Зошто нè барате, а не нè препознавате?

  Граѓанската иницијатива за заштита, промоција и унапредување на правата на сексуалните работници „Стар-стар“, во рамките на кампањата за одбележување на 17 декември, Меѓународен ден...

Марш на сексуалните работници во Скопје

Традиционално, СТАР – првиот колектив на сексуални работници по 11-ти пат го организира Маршот на црвениот чадор, приклучувајќи се кон глобалното одбележување на Меѓународниот...