Ознака: сексуален престапник

„Предатор“ отфрла сцени поради сексуален престапник во актерската екипа

На само неколку дена пред премиерата на филмот „Предатор“, ќе мора да се премонтира, поради тоа што еден од глумците, Стив Вајлдер е осуден...