12.5 C
Skopje
19.11.2019 - 20:19

Ознака: сексизам

Европа бара да престане сексизмот во парламентите

Парламентарното собрание на Советот на Европа повика да се донесат серија мерки за спречување на сексизмот и сексуално вознемирување во политиката, вклучително и во...