4.8 C
Skopje
19.1.2022 - 15:13

Ознака: секое

Во ова време секое патување, па и ова низ Норвешка, е...

Драган Тодоровски со изложба на фотографии Изложбата под наслов „Фотобелешки од Норвешка“ на фотографот Драган Тодоровски e отворена во изложбениот салон на центарот за култура...

„Календар на детството“ – неодолива мамка за секое дете

Темите и мотивите што ги обработува авторот им се блиски на најмладите читатели, всушност позајмени се од нивното секојдневие и обоени со колоритот на детството Нови...