-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 5:15

Ознака: секого

Без секого би требало да се може

Откога премиерот Зоран Заев и повеќе од половина членови на Владата, по првите големи пожари во земјава, од плажите на кои се најдоа, ѝ...