31.8 C
Skopje
27.7.2021 - 21:34

Ознака: секогаш

Чувството да се свири дома, во Македонија, секогаш е посебно

„Дуо Дениција“ гости на фестивалот „Тремоло“ Анастасија Милеска (р. 1996 година) и Александар Андријевски (р. 1995 година) веќе две години активно настапуваат како „Дуо Дениција“....

Секогаш за се имам став и знам да го бранам!

Елизабета Бродиќ - Лола од ТВ-серијата „Другото име на љубовта“ Младата хрватска глумица Елизабета Бродиќ во моментот ја гледаме во телевизиската серија „Другото име на...

Бевме онаму каде што сонцето секогаш сјае

Репортажа на словенечки „Дневник“ Македонците се многу отворени и пријателски настроени кон странците. Таквиот однос е уште поочигледен кога станува збор за Словенците, најмногу поради...