16.1 C
Skopje
13.11.2019 - 14:32

Ознака: „Сеир и ништо“

Подбивањето е во срцевината на нашето постоење и преживување како нација

„Сеир и ништо“ е серија комични илустрации инспирирани од желбата да се најдат конструктивни начини да се поигра со баналното „Сеир и ништо“ е серија...