Ознака: сезонскиот

Ковид-19 „го искорени“ сезонскиот грип

Епидемиологот Александар Стојанов вели дека, според неговите сознанија, досега во Македонија нема лабораториски потврден случај на сезонски грип. Според Европскиот центар за контрола на...