10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 13:12

Ознака: Седуммина спортисти

Седуммина спортисти на листа на чекање за ЛОИ

Македонија во Токио ќе ја претставуваат борачот Нуров, кој обезбеди олимписка норма, потоа еден атлетичар и двајца пливачи, а уште седуммина спортисти од четири...