Ознака: седници

Дозволено е одржување конференции без ограничување на бројот на учесници

Владата денеска ги донесе измените и дополнувањата на протокол за одржување на седници на органи на управување и конференции, според кој бројот на учесници...

Седниците на Советот на Битола ќе се пренесуваат во живо

Од денеска седниците на Советот се пренесуваат во живо. Денешната 52-ва седница на Советот на општина Битола, која имаше свое продолжение и во текот...

Заев во Куманово: Со овие седници сме поблиску до граѓаните

Со овие седници сме поблиску до граѓаните и до локалната самоуправа за да ги слушнеме нивните укажувања за да ги одредиме приоритетите, изјави претседателот...

Заев: Владата заседава во десет региони за одблиску да го слушне...

Премиерот Зоран Заев во изјава за медиумите пред одржувањето на редовната 165. седница на Владата во Тетово, истакна дека организацијата на серијата од 10...

Седниците на советот на Скопје ќе се пренесуваат во живо

На утрешната седница на советот на градот Скопје ќе се одлучува за набавка на техничка опрема за реализација на видеопренос во живо од седниците. Набавката...

Пренос во живо на седниците на Советот на Град Скопје

Советот на Град Скопје на наредната седница, што ќе се одржи в четврток, ќе одлучува за набавка на техничка опрема за реализација на видео...