4.5 C
Skopje
25.2.2020 - 11:03

Ознака: Седма специјална олимпијада

На Седмата специјална олимпијада – сите се победници!

Деновиве по седми пат во Кичево се одржа Специјалната олимпијада за деца со посебни потреби. Домаќин на учесниците од сите градови во земјава беше...