4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 19:34

Ознака: седма личност

Секоја седма личност страда како последица на коронавирусот

Скоро секоја седма личност страда како последица од ковид-19 пандемијата. Секоја седма личност позитивна на коронавирус, симптомите на болеста ги чувствува дури три месеци подоцна,...