Ознака: седиште

Владиците на МПЦ-ОА се вратија во своето старо седиште?

Македонските владици вчера, првпат во поновата историја, заседаваа во некогашното седиште на Охридската архиепископија, од која произлегува историскиот континуитет на денешната МПЦ-ОА. Но засега...

Панасоник го сели седиштето од Лондон во Амстердам

Јапонската компанија Панасоник планира во октомври да го пресели европското седиште од Лондон во Амстредам, поттикнат од скорешниот излез на Велика Британија од Европската...