0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 5:03

Ознака: седа коса

На седата коса може да ѝ се врати природната боја

Косата кај жените побелува подоцна отколку кај мажите, а Европејците може да се соочат со првите бели влакна скоро 20 години порано од имигрантите...