32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 19:40

Ознака: северномакедонци

Република Македонија или Република Северна Македонија

На 20 јули на првата програма на Радио Скопје слушнав дека нашиот претставник во НАТО, Пендаровски, изјавил дека ако пропадне Преспанскиот договор и РМ...