18.9 C
Skopje
19.7.2019 - 8:29

Ознака: „Св. Петка“

На Галичник му ја исекоа душата

Под изговор дека ја разретчуваат шумата, дрвјата ги сечат по ред, без разлика дали се маркирани или не и откога минатата година ја опустошија...