Ознака: Св. Кирил

Пендаровски положи цвеќе на гробот на Свети Кирил

Претседателот Стево Пендаровски за време на посетата на Италија и Светaтa Столица, по повод манифестацијата „Македонија во чест на Св. Кирил“, денеска во базиликата...

Св. Кирил и Св. Методиј = ништо не им е свето

И пак ќе речам, ние немаме проблем со Софија, Атина, Белград, Приштина или Тирана. Си имаме проблем со овие што овде нè сотреа (и...