1.8 C
Skopje
25.10.2021 - 4:29

Ознака: свр

Општина Кисела Вода и СВР – Скопје одржаа седница на Локалниот...

Општина Кисела Вода во соработка со Секторот за внатрешни работи – Скопје, вчера во училишниот двор на ООУ „Партенија Зографски“ одржа седница на Локалниот...

СВР Битола ги заостри контролите поради коронавирусот

Вкупно 244 граѓани на територијата која ја покрива СВР Битола, во градовите Битола, Прилеп, Ресен, Крушево и Македонски Брод добија прекршочни налози за плаќање...

ДИК ќе одлучува по барањето на Чулев назначување шеф на СВР...

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната седница ќе одлучува по барањето на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев за мислење во врска со...