Ознака: „свршувачка“

Долга „свршувачка“ за која на повидок нема датум за скорешна „свадба“

Со години ЕУ се занимава со деликатната и комплексна практика „напред-назад“ во однос на интегрирањето на регионот на Западен Балкан. Токму Унијата калкулира дека...