Ознака: свој

„Такси блуз“ со својот хумор ги освојува гледачите во регионот

Српскиот филм „Такси блуз“ годинава успеа да го насмее целиот регион. Филмот е окарактеризиран како еден од најгледаните во Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина,...