Ознака: свинха на гневот

„Сфинга на гневот“ – петти роман на Жарко Кујунџиски

„Сфинга на гневот“ е петтиот роман од Жарко Кујунџиски во кој се преплетуваат историјата, митологијата, совремието, мистеријата и трилер елементите. Лазар Отадески е уредник на...