Ознака: Свинтон

Тилда Свинтон во новиот филм на Дејвид Финчер, ...

Тилда Свинтон ѝ се приклучи на актерската екипа на новиот филм на Дејвид Финчер, „Убиецот“. Овој трилер е базиран на истоимениот француски стрип од...