21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 21:46

Ознака: свидетелства

Свидетелства нема, оценките чекаат во дневниците

ДОЦНИ ДОСТАВАТА НА ДОКУМЕНТИТЕ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО Наставниците чекаат да ги добијат формуларите од свидетелствата за да можат да си ги исполнат обврските, да ги пополнат...

Средношколскиот сојуз: Училишта бараат пари од учениците за издавање на свидетелства

Сојузот на средношколците реагира дека некои училишта бараат од учениците пари за издавање на свидетелства. - Изминативе неколку денови Сојузот на средношколци добива поплаки од...

Деветтоодделенците си ги зедоа свидетелствата

СО ПРОТОКОЛ ЗА ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО НА УЧИЛИШТЕ Учениците со завршно деветто одделение во државата вчера си ги зедоа свидетелствата, бидејќи веќе денеска им се потребни...

Од свидетелствата е избришан полот на учениците

Во свидетелствата на учениците во Хрватска годинава првпат не се наведени полот на детето и имињата на неговите родители. Оваа новина предизвика реакции и...