16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 19:25

Ознака: свет грал

Секој трага по својот свет грал

Настани, симболи, алузии Ковидната 2020 година ги живее последните денови. Светската елементарна светска здравствена непогода со ковид-19 ја направи 2020 најлошата година во првите децении...