4 C
Skopje
16.1.2019 - 15:54

Ознака: Светски

Промени на светските енергетски пазари

Во првата половина од новата година не се очекува колапс на пазарите, но во втората половина се најавуваат крупни промени во снабдувањето со нафта Мала...