Ознака: Светски економски форум

Рајската градина веќе не постои во мрачните предвидувања од Давос

Бројни предупредувања за актуелните глобални проблеми се во центарот на вниманието на Светскиот економски форум во Давос, каде што присуствуваат политичките и лидерите од...

На собир во Женева се расправа за референдумот во Македонија, изборите...

Во организација на Светскиот економски форум денеска се одржува собир во Женева, насловен „Стратешки дијалог за Западен Балкан“. Собирот во Женева за Западен Балкан ќе...