Ознака: Светски ден на јавните службеници

Заев со честитка по повод светскиот Ден на јавните службеници

Претседателот на Владата, Зоран Заев, упати писмо со честитки по повод 23 јуни – светскиот Ден на јавните службеници, утврден како меѓународен ден од...