29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 23:10

Ознака: светски ден на физичката активност

Одбележан светскиот ден на физичката активност во Битола

Во услови на пандемија кога граѓаните не практикуваат физичка активност, потребно е да се акцентираат здравствените бенефити од рекреативното спортување. Општина Битола, во партнерство со...