Ознака: светски ден на театарот

Претставата „Животот е прекрасен“ во чест на Светскиот ден на театарот

Македонскиот народен театар ќе го даде својот придонес кон одбележувањето на 27 март – Светски ден на театарот со изведбата на претставата „Животот е...