14.3 C
Skopje
20.4.2019 - 12:48

Ознака: светска војна

Бомбардирање на Македонија

Сепак, најстрашно и најтрагично од сѐ е кога за одредени геополитички цели и интереси се игнорира и се гази меѓународното право, кое е всушност...