2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 3:10

Ознака: светската ранг листа

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на врвот на европската листа по број на...

Според Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ Македонија е на врвот на европската листа по број на починати на милион жители или на петто место. На...