Ознака: Светлана Камџијаш

Стојам во дневната и истовремено на работ од светот што го...

Приказни од самоизолациjа Се разбудив уште пред зори, но не ми се стануваше. Се чувствував како оној рускиот часовник што го гледав секој ден во...

Промоцијата на „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш

Промоцијата на збирката раскази „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш ќе се одржи вечерва, во 20 часот, во клуб-ресторанот МКЦ. За книгата ќе...